Ondersteunende bedrijven

Onze vereniging wordt ondersteund door diverse bedrijven. Als u meer wilt weten van die bedrijven kunt u klikken op één of meerdere van onderstaande links.

BEST b.v. is een handelsonderneming, die zich bezig houdt met het verkopen, verhuren, repareren en periodiek onderhoud van producten welke nodig zijn bij het veilig verwijderen en/of behandelen van milieugevaarlijke stoffen. 
Link: Best b.v. 

WIKO isolatiebedrijf 
Wiko, opgericht op 1 februari 1968, gevestigd in Rotterdam en Antwerpen is een betrouwbaar multifunctioneel familiebedrijf met 130 medewerkers welke in staat is om een veilig en hoogwaardig product te leveren, zowel nationaal als internationaal.
Wij verzorgen een zelfstandige multidisciplinaire aanpak bestaande uit de volgende diensten welke wij afzonderlijk of in combinatie kunnen uitvoeren:
* Thermische isolatie
* Akoestische isolatie
* Brandwerende doorvoeringen
* Steigerbouw
* Rope Access
* Tracing
Meer informatie op de volgende website: WIKO isolatiebedrijf

ISOTECH B.V. Isolatiewerken
Isolatie is in vele toepassingen denkbaar. ISOTECH Isolatiewerken is gespecialiseerd in isolatiematrassen.
Isolatiematrassen zijn op maat gemaakte kussentjes, vervaardigd van glasvezel, eventueel in combinatie met synthetisch weefsel, gevuld met glas- of steenwol isolatie voorzien van r.v.s. bevestigingshaken. Een isolatiematras wordt gebruikt voor het vasthouden van warmte bij technische installaties.
Meer informatie is verkrijgbaar op de website van Isotech b.v., die bereikbaar is via onderstaande link:
ISOTECH Isolatiewerken B.V.

Wij zijn onze ondersteuners erg dankbaar.