Mededelingen van het bestuur

Het Coronavirus.

Omdat wij een vereniging zijn voor kwetsbare personen heeft het bestuur, gehoord hebbende de adviezen van het RIVM en de minister van Volksgezondheid, besloten om de sportlessen voorlopig niet door te laten gaan. Wij hopen op jullie begrip.

Ter vervanging van de sportlessen is het mogelijk om in kleine groepjes lichte looptrainingen en -oefeningen te doen op donderdagmiddag vanaf 16.30 uur op de Maasboulevard. We verzamelen daarvoor bij "De Aar" voor restaurant "La Vista". Er worden groepjes van vier personen gemaakt en er wordt onderling afstand gehouden conform de richtlijnen. De groepjes worden niet groter dan vier personen.

 

MAATREGEL TER BEVORDERING VAN DE HYGIËNE

Tijdens een overleg tussen het bestuur en de sport- en medische begeleiding is er gesproken over het gebruik van de grondmatjes. Allereerst wordt er met sportschoenen over de matjes gelopen. Dit is niet goed voor de matjes, dan kunnen ze kapot gaan en ze worden vies, dus graag niet meer doen.

Tijdens de oefeningen worden de matjes, nat van het zweet. Dit droogt wel weer op, maar de matjes geven een onaangename geur af en dat is niet plezierig voor de volgende gebruikers. Daarom een vriendelijk verzoek om een handdoek mee te nemen naar de sport en deze op het matje te leggen. Dit is hygiënischer voor jezelf maar ook voor degene die het matje na jou gaat gebruiken.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.